EAO produceert hoogwaardige HMI componenten en systemen voor gebruik binnen en buiten speciale voertuigen:

  • Stuurelementen in de bestuurderscabine
  • Waarschuwingslichten, sirenes en schijnwerpers
  • Intercom- en communicatiesystemen
  • Aangedreven hijsinrichtingen – ladders, hefbruggen, lieren
  • Veiligheids- en voertuigtoegang 
  • Verborgen toepassingen, zoals deurvergrendelingsschakelaars in politie-auto’s.

Onze eenvoudig aan te passen standaard componenten maken het mogelijk klantspecieke  en applicatiespecifieke aanpassingen snel te integereren. Voor EAO een vanzelfsprekende service, naast de uitgebreide en wereldwijde services.

Renovatie

EAO heeft veel ervaring in het renoveren van speicale voertuigen. De modulaire opbouw van onze HMI componenten en systemen maakt een eenvoudige en snelle montage mogelijk, zowel bij een eerste configuratie als bij onderhoudswerkzaamheden. De fabrikanten van voertuigen waarderen het eenvoudige voorraadbeheer en de snelle inbouw van nieuwe componenten. Hierdoor kan de fabrikant snel voldoen aan de eisen van de klant.

Klantspecifiek

In nauwe samenwerking met OEM's (Original Equipment Manufacturer) en systeemleveranciers ontwikkelen we klantspecifieke HMI componenten en systemen. Of het nu gaat om volledig nieuwe ontwikkelingen of aanpassingen aan bestaande componenten en systemen – onze HMI-oplossingen zijn innovatief, betrouwbaar en intuïtief. EAO ondersteunt de klant al vanaf de eerste ontwikkeling, zodat deze mee profiteert van de kennis van EAO binnen de bedrijfstakken Automotive en Transport.

Synergieën Automotive

Onze jarenlange ervaring in de transportindustrie wordt gebruikt in zowel onze planning en engineering services voor de bouw van speciale voertuigen als voor de nieuwste ontwikkelingen uit de Automotive-sector. Een enorme meerwaarde voor onze klanten voor klantspecifieke oplossingen voor applicaties in de marktvan zware vracht- en speciale voertuigen.