Onze innovatieve producten en oplossingen worden onder andere gebruikt voor: 

  • Bestuurderdashboards
  • Deuropeningsinrichtingen
  • Bedrijfsbewakingssystemen
  • Bedieningssystemen voor toiletinrichtingen
  • Noodoproepinrichtingen
  • Passagier-informatiesystemen

De hoorbare, tactiele en zichtbare displays, hun heldere verlichting en de vrij programmeerbare, akoestische waarschuwingssignalen van EAO zijn binnen de sector toonaangevend. Ze werken betrouwbaar, zijn robuust en voldoen aan de relevante normen en voorschriften.

Volgens plan. Op maat gemaakte bedieningservaringen

EAO beschikt over een jarenlange ervaring in de ontwikkeling en de productie van HMI componenten en systemen voor eenvoudige en complexe bedieningsmodules. EAO-oplossingen maken een correcte, duurzame en veilige werking van voertuigen mogelijk. Er worden uiteenlopende vormen, functies en een tactiel gevoel gebruikt om besturingsfuncties intuïtief bedien- en onderscheidend te ontwerpen. Tactiele en akoestische feedback vullen de optimaal op de gebruiker afgestemde bedieningsoppervlakken aan. 

EAO analyseert technische vereisten, bedieningsomgevingen en ergonomische en economische eisen. EAO ontwikkelt en realiseert zo bedieningservaringen op maat met de hoogste kwaliteit, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Gebruiker en technologie zijn op deze manier volkomen in harmonie met elkaar. Wij noemen dat: SWISS TOUCH®

Door een zorgvuldige en voorzichtige planning, en hoogwaardige test- en laboratoriumtechnieken leggen we de basis voor een optimaal resultaat. Dit blijkt uit een groot aantal goedkeuringen en certificaten van gerenommeerde, onafhankelijke testinstituten over de gehele wereld.  

Producten & oplossingen

Nadere informatie over onze producten en oplossingen