Periferie

EAO-bedieningssytemen bieden ook voortreffelijke oplossingen voor gebruik in de periferie van treinen. De treinbestuurder en het begeleidend personeel bedienen daarmee het vergrendelen of ontgrendelen van de deuren, het in- of uitschakelen van de verlichting of van communicatiesystemen. Onze bedieningssystemen sturen wat nodig is en van waar het nodig is.

Retrofitting

De modulaire plug & playcomponenten en systemen van EAO maken een eenvoudige en economische retrofitting mogelijk en zorgen ervoor dat onze producten en oplossingen toekomstgericht en flexibel zijn.

EUDDplus

EAO is de partner van wereldwijd gerenommeerde fabrikanten en exploitanten in de spoor- en voertuigindustrie. Zo kennen en voldoen wij aan alle richtlijnen en kunnen we de interoperabiliteit van volledige vloten verzekeren. EAO werkt mee aan het EU-project EUDDplus (European Driver's Desk Advanced Concept Implementation). Hierbij leveren wij een belangrijke onderzoeksbijdrage aan een grensoverschrijdende moderne bedienbaarheid en de interconnectiviteit van het trans-Europese spoorverkeer. 

Hier leest u meer over EAO producten…

Producten & oplossingen

Nadere informatie over onze producten en oplossingen