Nieuw – Serie 04 lampblok met dubbele LED.

EAO heeft een innovatief lampblok met twee geïntegreerde LED’s ontwikkeld voor dubbele, betrouwbare en veilige verlichting.


Olten, Zwitserland, oktober 2017 – EAO, de expert en partner voor innovatieve, intuïtieve en betrouwbare Human Machine Interfaces (HMIs), heeft een innovatief lampblok voor de Serie 04 ontwikkeld, waarin twee LEDs zijn geïntegreerd voor dubbele, betrouwbare en veilige verlichting.

Dit betrouwbare verlichtingsaccessoire is ontworpen voor alle verlichte componenten uit de Serie 04. Door de externe aansturing (PLC) is de verlichting snel en intuïtief herkenbaar. Dit bevordert veilige bediening van bestuurderscabines en besturingspanelen.

Voordelen

  • Eén apparaat kan verschillende statussen aangeven 
  • Dubbele indicatie geeft op veilige wijze storing van één invoersignaal aan 
  • Ontworpen voor alle verlichte componenten uit de Serie 04
  • Betrouwbare LED-technologie voor een lange levensduur
  • Twee afzonderlijke LEDs in een enkel lampblok

Met dit lampblok kunnen op unieke wijze verschillende statussen aangegeven worden. De externe gepulseerde besturing van de twee ingangen voor het lampblok met dubbele LED geeft de gebruiker snelle en positieve feedback over een correcte werking. Als een inputsignaal een storing heeft (0 VDC), knippert de LED en geeft zo een waarschuwing aan. De gepulseerde ingangen moeten worden gegenereerd door een externe PLC.

Related Files

Download ZIP

Related Links

Lampblok met dubbele LED.