Serie 45. Paddenstoeldrukknoppen –robuust en betrouwbaar.

De paddenstoeldrukknoppen van de Serie 45 worden wereldwijd gebruikt, ook in zware industriële omgevingen.


Olten, Zwitserland, maart 2017 – EAO, de expert en partner voor innovatieve, intuïtieve en betrouwbare Human Machine Interfaces (HMIs), biedt met de producten van de Serie 45 een breed scala aan machinebedieningsfuncties met uitstekende technische eigenschappen.

De paddenstoeldrukknoppen van de Serie 45 worden wereldwijd gebruikt, ook in zware industriële omgevingen. De veelzijdige drukknoppen zijn verkrijgbaar met een diameter van 30 mm, 40 mm of 60 mm, met of zonder verlichting, van kunststof of metaal, in diverse kleuren en met puls- of stapfunctie.

Voordelen

  • groot opvallend bedieningsvlak
  • eenvoudige bediening, ook met handschoenen
  • groot aantal configuratieopties
  • optionele verlichting 
  • lange levensduur (tot 10 miljoen bedieningen)
  • robuust in gebruik (IP69K)

Door de optimale afdichting volgens IP69K kunnen de schakelaars onder hoge druk en hoge temperaturen gereinigd worden en blijven ze moeiteloos schakelen onder alle omstandigheden.

De modulaire constructie biedt plaats aan maximaal 6 contactelementen en is flexibel aan te passen aan de behoeften van de klant. De drukknoppen hebben bovendien een goede tactiele feedback en een levensduur tot maar liefst 10 miljoen bedieningen. Een schat aan mogelijke configuraties maken de paddenstoeldrukknoppen van de Serie 45 geschikt voor een zeer breed scala aan toepassingen.

Related Files

Download ZIP

Related Links

Serie 45 - Paddenstoeldrukknoppen