Ny Multi-Tone-Sound Module anpassar sig automatiskt till bakgrundsljudet

EAO är expert på gränssnittet mellan människa och maskin. Den senaste innovationen är en intelligent, programmerbar varningssummer som ska varsko människor vid potentiellt farliga situationer, som vid övergångsställen eller automatiska dörrar på tåg och i hissar.

Selbstjustierendes Multi-Ton Sound Modul passt sich automatisch der Umgebungslautstärke an. Selbstjustierendes Multi-Ton Sound Modul passt sich automatisch der Umgebungslautstärke an.

Forskning har visat att vanliga industriella sumrar tenderar att vara förinställda på en hög volym för att klara bullriga miljöer, men under tystare perioder låter de extremt högt. Med den nya självjusterande serien 56 MTSM (Multitone Sound Module) löser EAO det här problemet med en anordning som automatiskt justerar volymen till bakgrundsljudet. Det är aldrig för högt eller för lågt - alltid lagom ljudnivå.

Den nya MTSM uppfattar bakgrundsljud och justerar volymen till ett förinställt antal decibel som är starkare än bakgrundsljudet (+2 eller +8 dB; annan inställning på förfrågan). Inte bara besparas omgivningen överdrivet oljud - justeringen inför varje installation går mycket snabbare och lättare.

De förprogrammerade egenskaperna tillåter att specifika varningsljud ljuder vid olika situationer: dörr öppnas, dörr stängs, etc. Det går att välja mellan sex förvalda ljudsekvenser som kan ställas in för att ljuda i olika intervaller, längder och upprepningar. Nya ljudsekvenser kan snabbt och lätt skapas med ljudredigerarprogrammet. För tågkunder kommer den med en rad förprogrammerade ljud som är i överensstämmelse med TSI PRM (för personer med nedsatt rörlighet).

Multi Tone Sound Module är utformad för att klara EAO:s mycket höga standard för kvalitet, tillförlitlighet, hållbarhet och formgivning. Den kompakta summern är bara 43 mm i diameter och kommer i två former: konisk eller flat. Den går snabbt och lätt att montera, antingen i en panel eller mot glas och den har samma utformning och mått som de andra produkterna i serie 56. Standardmodellen följer skyddskapslingsnormen IP40 på framsidan men det finns även en IP69K-version.

Kontakta din lokala EAO-försäljare för mer information om den här produkten.

Related Files

Download als ZIP-Datei