Styrka, stil och mångsidighet - den nya förbättrade serie 82

EAO är expert på gränssnitt mellan människa/maskin och har nu utökat utbudet av tryckknappar i serie 82, så att den innefattar ett antal designförbättringar som höjer den över standarden för vanliga metaltryckknappar

Robust, formschön und vielseitig –  die neue, überarbeitete, Baureihe 82 Robust, formschön und vielseitig – die neue, überarbeitete, Baureihe 82

Serie 82 har omkonstruerats inifrån och ut för extra styrka, mångsidighet och stil: tillräckligt stabil för att klara intensiv användning men ändå elegant för att passa till dagens stilfulla, ergonomiska miljöer.  

Med en helmetallsfront, IK10 stötskydd och IP67 tätning är de nu en av de mest specificerade tryckknapparna på marknaden. Inte ens extrema temperaturskillnader från -30°C till +70°C och luftfuktighet på upp till 85% påverkar dess funktion.

Designer av kontrollpaneler kan nu få den utformning och känsla som de önskar tack vare det stora urvalet av storlekar, linsprofiler, belysningsstil och finish, inklusive:

  • 16, 19 och 22,5 mm diameters monteringshålstorlekar
  • Belyst eller obelyst
  • Punkt- eller ringbelysning
  • Platta, upphöjda eller konvexa linsformer
  • Rostfritt stål SUS 304 eller förkromad
  • Mässing, guldfärgad eller anodiserad aluminium

Serie 82 är perfekt för biljett- och försäljningsautomater, informationsterminaler, åtkomstkontroller och ingångssystem vid dörrar, eller andra typer av teknisk utrustning. Alla komponentmaterial följer direktiven från RoHS och UL.