EAO Serie 45 signaalarmaturen. Betrouwbaar en robuust.

De signaalarmaturen uit de Serie 45 zijn intuïtief en betrouwbaar en daardoor zeer geschikt voor de machine-industrie …


Olten, Zwitserland, juni 2016 – EAO, de expert en partner voor innovatieve, intuïtieve en betrouwbare Human Machine Interfaces (HMI's), introduceert de nieuwe Serie 45, die een buitengewoon breed scala aan machinebedieningsfuncties verenigt met uitstekende technische eigenschappen.

De signaalarmaturen uit de Serie 45 zijn intuïtief en betrouwbaar en daardoor zeer geschikt voor de machine-industrie. Dankzij de harmonieuze, niet-verblindende verlichting rondom, de frontramen van 29,45 mm of 38 mm, de zichtbaarheid vanuit elke hoek, de talrijke markeringsopties voor de grote (tekst)vlakken en de IP69K-frontbescherming kunnen deze robuuste signaalarmaturen ook worden gebruikt in zware-industrieomgevingen, zowel voor hoofdbedieningsunits als voor decentrale en mobiele bedieningsunits. De vlak of verhoogd in te bouwen signaalarmaturen hebben een lange levensduur (normaliter 100.000 uur) en zijn geschikt voor een spanningsbereik van 6-230 VAC. De apparaten hebben een laag energieverbruik en kunnen probleemloos worden gebruikt bij bedrijfstemperaturen tussen -25 °C en +70 °C.

Voordelen

  • harmonieuze verlichting
  • verlichting rondom of aan de voorzijde
  • laag energieverbruik
  • 6 tot 230 VAC
  • breed scala aan teksten en symbolen
  • IP69K-bescherming

De signaalarmaturen zijn verkrijgbaar met verlichting rondom of frontverlichting en kunnen worden gemarkeerd met markerings- of tekstplaten. Het hoogwaardige ontwerp is verkrijgbaar in metaal of kunststof en is leverbaar in een groot aantal kleuren. Dat maakt de Serie 45 signaalarmaturen zowel aantrekkelijk als zeer compleet. Het anti-draaiapparaat en het innovatieve, makkelijk te bevestigen ontwerp staan bovendien garant voor snelle, intuïtieve montage zonder speciaal gereedschap.

HMI componenten van EAO zijn ideaal in gebruik en hebben zich met hun ontwerp, betrouwbaarheid en lange levensduur terdege bewezen in breed uiteenlopende industrieën.

Related Files

Download ZIP

Related Links

Serie 45 signaalarmaturen