EAO tillverkar högkvalitativa HMI-komponenter och -system för användning inuti och utanpå specialfordon:

  • Kontroller i förarhytt
  • Varningslampor, sirener och strålkastare
  • Intercom- och kommunikationsutrustning
  • Driven lyftutrustning – stegar, hissar, vinschar
  • Säkerhets- och fordonstillgång
  • Dolda applikationer som dörrlåsknapp i polisfordon

Våra enkla anpassningsbara komponenter gör att kund- och applikationsspecifika anpassningar kan genomföras snabbt. För EAO är detta en självklar service utöver de omfattande och globala tjänster som vi tillhandahåller.

Uppgradering

EAO har en enorm erfarenhet vad gäller uppgraderingar av specialfordon. Den modulära designen hos våra HMI-komponenter och -system möjliggör en enkel och snabb installation, både vid förstagångsinstallation och underhåll. Fordonstillverkare uppskattar den därigenom okomplicerad lagringen och snabba installationen av nya komponenter. En grundläggande förutsättning för detta är att OEM-tillverkarna perfekt kan motsvara sina kunders behov.

Individualisering

I nära samarbete med OEM-tillverkare (Original Equipment Manufacturers) och systemleverantörer utvecklar vi individuella och anpassade HMI-komponenter och -system. Oavsett om det gäller fullständig nyutveckling eller anpassning av befintliga komponenter och system – våra HMI-lösningar övertygar våra kunder med innovation, pålitlighet och intuitiv användning. EAO hjälper kunderna i de tidiga utvecklingsstadierna, så att de kan dra nytta av de många synergieffekterna från EAO-affärssegmenten fordon och transport.

Synergieffekter inom fordonsområdet

Vår långa erfarenhet inom transportbranschen skapar också synergieffekter i våra planerings- och ingenjörstjänster inom området specialfordon samt den senaste utvecklingen inom fordonssektorn. Det ger våra kunder ett enormt mervärde att få möjlighet till individuella och optimala lösningar för applikationer inom området tunglast- och specialfordon.