Klantspecifiek

In nauwe samenwerking met autofabrikanten en systeemleveranciers ontwikkelen wij, naast klantspecifieke schakelaars, mechanische en elektronische bedienings- en signaleringsunits, die bijvoorbeeld op het dashboard, in de deur of op de zitplaats gebruikt worden. 

De klantspecifieke oplossingen van EAO voor de binnenruimte van voertuigen omvatten:

  • Gordelgebruikbewaking
  • Elektronische parkeerrem 
  • Centrale vergrendeling
  • Spiegelinstelling
  • Modulaire schakelfuncties voor de bestuurdersplaats en de middenconsole
  • Activeren van dimverlichting
  • en nog andere toepassingen

 

 

 

Veiligheid

Vanwege de wereldwijd toenemende verkeersintensiteit en de hogere veiligheidseisen neemt de complexiteit van moderne auto's toe. Het is onze verantwoordelijkheid om desondanks de bediening voor de mensen nog eenvoudiger en veiliger te maken. Zorgvuldige en omzichtige productontwikkelingen en hoogwaardige productie- en testtechnologieën zorgen voor een zo hoog mogelijke en stabiele kwaliteit. Met jaarlijks meerdere miljoenen geleverde schakelaars weten wij wat deze verantwoordelijkheid betekent voor de veiligheid van de mensen. 

Voor de volgende generatie

Onze onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten houden zich vandaag al intensief bezig met de toepassingen die in de volgende generaties voertuigen en erna zullen worden ingevoerd.

Alternatieve en intuïtieve bedieningsprincipes, met de allerhoogste eisen aan akoestiek, haptiek en precisie, zullen hum stempel op de auto's van de toekomst drukken. 

Dankzij de grote en veelvuldige klantaanwezigheid, in combinatie met de jarenlange ervaring op uiteenlopende terreinen van de HMI-technologieën, beschikt EAO over de competentie om een van de toonaangevende ontwikkelingspartners voor de automobielindustrie te zijn. 

EAO Automotive is gecertificeerd volgens ISO/TS 16949:2009, ISO 14001:2004.