EAO Serie 45 tuimelschakelaars

Intuïtief. Robuust en universeel.


Olten, Zwitserland, november 2016 – EAO, de expert en partner voor innovatieve, intuïtieve en betrouwbare Human Machine Interfaces (HMIs), introduceert de nieuwe Serie 45, die een buitengewoon breed scala aan machinebedieningsfuncties verenigt met uitstekende technische eigenschappen.

De nieuwe Serie 45 tuimelschakelaars breiden de allesomvattende productserie verder uit met een intuïtieve bediening en duidelijk en snel zichtbare schakelstanden. Dankzij de robuuste constructie (IP69K) zijn deze innovatieve schakelaars ideaal voor zware en stoffige industriële omgevingen, alsook voor ambachtelijke omgevingen, zoals timmerfabrieken.

Voordelen

  • universeel
  • IP69K-bescherming
  • eenvoudig in gebruik
  • kunststof of metalen uitvoering
  • lange levensduur
  • duidelijk zichtbare schakelstand

De betrouwbare tweestandenschakelaars zijn verkrijgbaar als aan/uit-schakelaar met puls- of stapfunctie, hebben een lange levensduur en een uitstekend tactiel gevoel. Deze universele schakelaars kunnen ook worden gebruikt voor de van transportbanden en in verwarmings-, ventilatie- en verlichtingssystemen. De tuimelschakelaars met een standaard montagegat van 22.5 mm zijn enkelpolig en verkrijgbaar in metaal of kunststof.

HMI componenten van EAO zijn ideaal in gebruik en hebben zich met hun ontwerp, betrouwbaarheid en lange levensduur terdege bewezen in de meest uiteenlopende industrieën.

Related Files

Download ZIP

Related Links

Series 45 - Toggle Switches