De verbeterde EAO Serie 82 voor lage vermogens

Vergulde zilvercontacten maken het mogelijk om deze marktleidende drukknop toe te passen in low-level applicaties.

EAO optimiert Baureihe 82 für niedrige Spannungen und Ströme.

Olten, Zwitwerland, maart 2015 - EAO heeft met een ‘gouden’ versie van de Serie 82 deze marktleidende drukknop verder verbeterd. De Serie 82 van EAO biedt vandaalbestendige drukknoppen voor gebruik in ruwe omgevingen die zeer geschikt zijn voor applicaties in de industriesector, openbare omgevingen en gebouwenbeheer. De Serie 82 heeft een zeer lange levensduur met meer dan 1 miljoen bedieningen.

De nieuwe vergulde zilvercontacten die in de Serie 82 gebruikt worden, zorgen voor het betrouwbaar schakelen van lage vermogens voor low-level applicaties van 1 VDC / 5mA.
EAO, uw expert partner voor Human Machine Interfaces (HMIs) levert de nieuwe ‘gouden’ versie van de Serie 82 met stap- en pulsfunctie en met of zonder ledverlichting. U kunt kiezen tussen centrale punt- of ringverlichting.

De innovatieve drukknoppen met hun robuuste behuizingen van roestvast staal, messing of geanodiseerd aluminium voldoen aan de IK10 en IP67 norm en zijn verkrijgbaar in fraai vormgegeven, vandaalbestendige versies.

Voordelen van de Serie 82:

  • Vandaalbestendig: inslagbestendig IK10, frontbescherming IP67
  • Vergulde zilvercontacten voor lage vermogens
  • Optionele verlichting en lasergraveringen
  • Uitstekend tactiel gevoel
  • Lange levensduur: > 1 miljoen bedieningen
  • Goedkeuringen: CE, CB, UL, C UL, CCC