Innovatief, intuïtief en betrouwbaar.

Ook voor bekabeling van drukknoppen en schakelaars en complete bedieningspanelen.

Voor een klantspecifieke oplossing bieden wij o.a.:

  • Engineering en tekenwerk (CAD)
  • Drukknoppen met kabel en connector
  • Complete bedieningspanelen
  • Panelen met schakelaars op printplaat
  • Black box oplossingen
  • Efficiënte logistiek

De productieafdeling heeft drie verschillende ruimtes. In de eerste ruimte worden complete drukknoppen geassembleerd en verpakt. De tweede ruimte is ingericht voor het produceren van drukknoppen met kabel, het bestukken van printplaten voor complete panelen en het aanzetten van connectoren. Er wordt gebruik gemaakt van gerenommeerde kwaliteitskabels zoals Lapp Benelux en Helukabel. Speciale snij- en stripmachines zorgen voor een efficiënte en consistente afwerking van de kabels. Onze medewerkers solderen de kabels aan de drukknoppen en isoleren deze met krimpkous. De afwerking van de kabel gebeurt ook volgens uw wens, dat kan bijvoorbeeld met adereindhulzen zijn of een speciale connector. 

De “black box” oplossingen variëren van eenvoudige oplossingen met EAO schakelmateriaal en discrete componenten tot oplossingen voorzien van bus-systemen en additionele elektronica. “Black box” oplossingen worden nauwkeurig voorbereid en getekend, waarna de 3D CAD-bestanden van niet EAO-materiaal naar onze toeleveranciers gestuurd worden. Daarna worden de producten geassembleerd en uitvoerig getest. Uw HMI wordt plug & play geleverd. Klantspecifieke oplossingen zijn mogelijk voor relatief kleine series.

In de derde ruimte worden de lenzen van de drukknoppen en schakelaars gegraveerd met teksten en symbolen en ingelakt. Ook speciaal graveerwerk op gravoply materiaal is mogelijk. 

Voor eenvoudig aansluiten wordt aan het eind van de kabel het aansluitschema weergegeven. Hiervoor worden kwaliteitslabels van Altec gebruikt. Uw product wordt verpakt op de door u gewenste wijze en kan voorzien worden van uw productcode.

Kortom, met een complete plug & play oplossing van EAO heeft u weer tijd om u te concentreren op uw core business!

Heeft u nog vragen of wilt u graag met onze specialisten zoeken naar een oplossing? Bel dan +31 78 653.17.00 of stuur een e-mail naar sales.enl@eao.com

Production of a HMIS
Production of a Series 84 switching element