Modern, tactiel en duurzaam – EAO Serie 04 verlichte keuzeschakelaars.

Serie 04 keuzeschakelaars bevorderen de veiligheid van de bediening van bestuurderscabines en besturingspanelen.


Olten, Zwitserland, december 2016 – EAO, de expert en partner voor Human Machine Interfaces (HMIs), biedt tactiele en duurzame verlichte keuzeschakelaars, die ideaal zijn voor gebruik in het openbaar vervoer. De Serie 04 keuzeschakelaars met een- of tweekleurige ledverlichting zijn visueel snel en intuïtief te herkennen en bevorderen de veiligheid van de bediening van bestuurderscabines en besturingspanelen.

De heldere ledverlichting is duidelijk zichtbaar, ook bij weinig licht of fel zonlicht. De gemakkelijk herkenbare schakelstanden maken de bediening nog veiliger en intuïtiever. In combinatie met EAO Value Added Services - denk aan montage, bedrading en gravering - kunnen de schakelaars voor vrijwel elke toepassing eenvoudig worden geïnstalleerd en intuïtief worden bediend.

Voordelen

  • Heldere, een- of tweekleurige ledverlichting
  • Eigentijds, ergonomisch ontwerp
  • Afgeronde hoeken (conform DIN 5566-1)
  • Uitstekend tactiel gevoel 
  • Lange levensduur en robuuste constructie
  • Breed scala aan mogelijke combinaties en opties

De ronde of vierkante schakelaars zijn verkrijgbaar in verzonken of verhoogde uitvoering en met korte of lange hevel. De optionele ledverlichting is er in rood, groen, blauw, geel en wit, en alle kleuren zijn verkrijgbaar met bedrijfsspanningen van 6 VDC tot 230 VAC.

Related Files

Download ZIP

Related Links

Series 04 - Microsite