Nieuwe Serie 61 compacte noodstopschakelaar

EAO heeft zeer compacte, robuuste en betrouwbare veiligheidsschakelaars.


Olten, Switzerland, June 2017 – EAO, uw expert en partner voor innovatieve, intuïtieve en betrouwbare Human Machine Interfaces (HMIs) heeft zeer compacte, robuuste en betrouwbare veiligheidsschakelaars. De serie 61 compacte noodstopschakelaar is vooral geschikt voor mobiele besturingsunits of kan direct op de machine op een goed bereikbare plek worden gemonteerd. De betrouwbare schakelaar beschermt mens en machine tegen letsel en schade.

Voordelen

  • Zeer beperkte inbouwdiepte achter paneel (21.2 mm)
  • Hoge frontbescherming IP69K en IP67
  • Robuust mono-block ontwerp voorzien van een mechanische ontkoppelde ontgrendeling
  • Optionele verlichting
  • Tot 3 schakelelementen

Het product voldoet aan de laatste internationale standaards. Het robuuste mono-block ontwerp heeft een fool-proof ontgrendelmechanisme om de elektrische contacten te verbreken en de groene indicatiering geeft aan dat de schakelaar is geactiveerd. Hierbij is het belangrijk de mechanische ontgrendeling te benoemen. Door de optionele, felverlichte centrale LED is de schakelaar onder slecht verlichte omstandigheden duidelijk zichtbaar.

Iedere schakelaar heeft tot 3 maakcontacten (NO) of verbreekcontacten (NC), een 27 mm of 40 mm bedieningsoppervlak en optionele 24VDC LED verlichting – en dit alles met een compacte inbouwdiepte achter het paneel van 21.2 mm. 

Related Files

Download ZIP

Related Links

Serie 61 compacte noodstopschakelaar