EAO breidt de Serie 45 uit: Innovatieve, intuïtieve, betrouwbare en esthetische ID-sleutelschakelaars.

Ideaal voor gebruik in elektronische toegangscontrolesystemen in industriële omgevingen.


Olten, Zwitserland, januari 2017 – EAO, de expert en partner voor innovatieve, intuïtieve en betrouwbare Human Machine Interfaces (HMIs), biedt met de Serie 45 een breed scala aan machinebedieningsfuncties met uitstekende technische eigenschappen. Dankzij de innovatieve Radio Frequency Identification (RFID) technologie en het esthetische ontwerp, zijn de nieuwe ID-sleutelschakelaars van de Serie 45 van EAO ideaal voor gebruik in elektronische toegangscontrolesystemen in industriële omgevingen. Het strakke ontwerp van de schakelaars is conform de andere producten van de Serie 45.

De intuïtieve schakelaars kunnen maximaal vier gebruikers of groepen herkennen. De voorgeprogrammeerde ID-sleutels kunnen elk één digitale uitgang schakelen. De gebruiker hoeft alleen maar de blauwe, rode, gele of groene ID-sleutel - afhankelijk van het autorisatieniveau - in te steken, waarna de vooraf gedefinieerde functies van de vier 45° schakelposities beschikbaar zijn. De sleutel kan altijd worden uitgenomen, waarna de functie onmiddellijk wordt uitgeschakeld. 

Voordelen

  • Intuïtief en eenvoudig in gebruik
  • Authenticatie van maximaal 4 gebruikers of groepen
  • Robuust in gebruik 
  • Modulaire opbouw en snelle montage
  • Esthetisch ontwerp conform de Serie 45
  • Innovatieve RFID-technologie

Door de kunststof coatings van de ID-sleutelschakelaars en de ID-sleutels zijn de op 24 VDC werkende schakelaars ook ideaal voor zware omgevingen met bedrijfstemperaturen van -25°C tot +70°C. Het esthetische modulaire ontwerp geeft de ID-sleutelschakelaars bovendien een bijzonder fraaie uitstraling. Dankzij het anti-draaisysteem en het innovatieve, eenvoudig te bevestigen ontwerp kunnen de schakelaars snel en zonder speciaal gereedschap worden gemonteerd.

Related Links

ID-sleutelschakelaars