I nära samarbete med erfarna tillverkare och operatörer av järnvägsfordon har EAO utvecklat kontroller för förarhytter som uppfyller kundernas förväntningar och internationella standarder och normer.

EAO:s passagerartillträdessystem bidrar avsevärt till snabbare personhantering och ökad säkerhet. Passagerarna uppskattar de stora dörröppnarknapparna, våra individuellt programmerbara flertonsljudsmoduler (”Multi-tone Sound Modules”), varningsljusen och högtalarmodulen.

På området infrastruktur för persontransport, t.ex. på järnvägsstationer, flygplatser, stationer, kontrollcentraler och många andra platser i världen används HMI-komponenter och -system från EAO med framgång.

Moderna EAO-kontrollpaneler för toaletter används över hela världen i tusentals tåg och bussar. Användarvänlighet och högsta tillförlitlighet präglar de intuitiva EAO-lösningarna.

EAO:s Human Machine Interfaces (HMI) för passagerarinformation och passersystem ombord.

Produkter & lösningar

Mer information om våra produkter & lösningar

Våra produkter och lösningar uppfyller relevanta internationella standarder och direktiv för transportindustrin som till exempel IRIS, TSI/PRM, UIC, CE, RoHS, ENEC, CB, UL/UR, CSA, VDE, SEV, CCC, EAC och German Lloyds.