InnoTrans 2018 - Innovatie. Ervaren.

EAO op de InnoTrans in Berlijn, van 18 tot en met 21 september 2018, Hal 6.2, stand 205


Olten, Zwitserland, september 2018 – EAO haalt dit jaar de adembenemende Zwitserse bergen naar de InnoTrans in Berlijn. Als een van 's werelds toonaangevende ontwerpers en fabrikanten van innovatieve, intuïtieve en betrouwbare Human Machine Interfaces (HMI's) simuleert EAO een treinreis door de Zwitserse Alpen op de toonaangevende internationale vakbeurs voor transporttechnologie. In een treincockpit kunnen de bezoekers zelf ervaren hoe innovatief, intuïtief en betrouwbaar deze Zwitserse HMI producten en systemen werken. De fascinerende wereld van EAO Transportation komt in Berlijn tot leven.

Maar EAO wil de bezoekers in Berlijn niet alleen inspireren met een nieuwe, interactieve stand. De Zwitsers laten wederom diverse innovatieve producten zien aan de internationale bezoekers van de InnoTrans 2018 in Berlijn:

EAO Product Hoogtepunten

  • Capacitieve sensordeurkruk – elektronische ontgrendeling van deuren
  • Besturingsunit voor deuren – deurvergrendeling voor toiletruimtes
  • Noodoproepsysteem – alarmering in de openbare ruimte

Kom en overtuig uzelf van onze unieke, technologisch eersteklas HMI producten en systemen, ervaar de Zwitserse bergen en maak persoonlijk kennis met onze experts en de nieuwste HMI ontwikkelingen op onze nieuwe stand in hal 6.2, stand 205 van 18 tot 21 september 2018.

Meer informatie vindt u op www.eao.com/innotrans-2018

Related Files

Download ZIP

Related Links

Innotrans 2018